FitAnalyse

Alles start met een eerste beweegscreening!

Mijn gratis FitAnalyse

Ons trainingsaanbod.

Krachttraining

Onder supervisie van je eigen coach leer je alle technieken en train je op een verantwoorde en juist gedoseerde manier. De trainingen gaan door op vaste momenten en zijn beperkt tot 12 deelnemers.

Meer info

Cardiotraining

Elke deelnemer ontvangt een eigen digitale hartslagmeter. Via ons eigen cardio monitoring systeem wordt de intensiteit tijdens de training gemeten. Juist gedoseerd bewegen, op je eigen tempo, binnen de opgelegde limieten.

Functionele beweegtraining

Met uw functioneel beweegplan kan je deelnemen aan onze trainingen in kleine groepen in de grote sportzaal. Veilig, juist gedoseerd en fun gegarandeerd! Voor wie een combinatie van kracht, cardio en flexibiliteit wenst!

OUTDOOR training

In kleine groepen beweegtraining in de buitenlucht! We maken gebruik van klein fitnessmateriaal, werken in kleine groepen met afwisselende lesvormen. FUN gegarandeerd.

Individueel thuis en buiten trainen

Je ontvangt een persoonlijk beweegplan voor 12-weken. Met behulp van een digitale hartslagmeter en online beweegoefeningen coachen we je naar een actievere levensstijl!

Persoonlijke beweegtraining

Wekelijks een persoonlijk beweegtraining met je coach. Pure energieboost! Heb je nood aan specifieke begeleiding! Dan is dit echt iets voor jou!


Je wenst eerst kennis te maken?

FitKids.

Ons nieuwste programma - speciaal voor kinderen tussen 12 en 16 jaar - voor wie de brug naar een sportclub momenteel te groot is en hun fitheid willen verbeteren. Deze trainingen gaan door met gediplomeerde coachen, in kleine groepen en met heel veel plezier!

Alle info!